HR szoftver bevezetés

Élvezze a kiforrott módszertanainkból származó előnyöket! Szakembereink folyamatos támogatást és segítséget nyújtanak a rendszerbevezetés előkészítésétől a kivitelezésen át a sikeres átadásig!

Tart tőle, hogy nagy kockázatot vállal egy HR szoftver bevezetésével? Valóban komoly feladat egy rendszer használatának megkezdése, de biztonságot adhat Önnek az a tapasztalat és kipróbált módszertan, ami évek alatt tökéletesítettünk, hogy ügyfeleink minél kevesebbet idegeskedjenek a közös munka során. Ön mindig tudja majd, hogy mire számíthat, mi lesz a következő lépés, mert végigvezetjük a szoftverbevezetési folyamaton.

Mivel számunkra is kiemelten fontos a hatékonyság, ezért szoftverfejlesztő csapatunk az iparági legmagasabb szintű módszertant, a SCRUM-ot alkalmazza az egyedi funkciók fejlesztésekor. A SCRUM rövid távú (többnyire kéthetes) ciklusokban megvalósított rendszerfejlesztési módszere lehetővé teszi, hogy Ön kiszámíthatóan kaphassa meg a megrendelt új szoftverfunkciókat és ne kelljen megvárnia a teljes projekt lezárását, hanem sokkal hamarabb kezdhesse el használni új rendszerét. Így hamarabb kezdődik el a megtérülés, hamarabb válnak láthatóvá az eredmények.

A rendszerbevezetés folyamata a következő: