HR szoftver támogatás

Szoftvereink bevezetésével Ön egy folyamatosan fejlődő és megújuló megoldást kap, mely ráadásul garantálja a jogszabályi megfelelést! Probléma esetén azonnal rendelkezésre állunk!

A hrMaster szoftvercsaládot folyamatosan fejlesztjük nem csak a törvényi szabályozásoknak megfelelő frissítésekkel, hanem újabb és újabb funkciókkal. Ugyancsak nagy hangsúlyt helyezünk rá, hogy a kor legmodernebb technológiai szintjén tartsuk rendszerünket és ezzel minden lehetséges kényelmet biztosítsunk az Ön számára. Emiatt tart már a szoftver a harmadik generációjánál. Számunkra a nemzetközi példák jelentik az etalont, világszínvonalú megoldást szállítunk Önnek.

Innovatív megközelítésben, folyamatos piaci benchmarkok mellett, saját ötleteinket beépítve igyekszünk az Ön számára egy kiemelkedő megoldást biztosítani, ami garantálja, hogy saját személyügyi folyamatait a leghatékonyabban intézhesse, hozzájárulva szervezeti eredményességének növeléséhez. Hiszen mi fontosabb lehet egy szervezetben az embernél? Mi abban segítünk, hogy az embert tudja a legjobban menedzselni és ezzel versenyelőnyhöz juttatjuk.

Évente többször adunk ki új verziót, melyet ügyfeleink rendelkezésére bocsátunk. Új funkciók fejlesztése, egyedi igények felmerülése esetén igyekszünk rögtön rendelkezésre állni. A jogszabályi változásokat naprakészen követjük, hogy Önnek ne kelljen emiatt aggódnia.

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés