Rólunk

hrMaster

Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult, azzal a céllal, hogy a humán erőforrás szoftverek terén igazán innovatív megoldásokkal szerepeljen a piacon. Ügyfeleinknek garanciát jelentünk, hiszen elvárásaikra minden esetben egyéni igényekre szabott megoldásokat kínálunk. Kollégáink innovatív gondolkodásmódja és az alkalmazott megoldások újszerűsége által kiemelkedünk a hasonló területen tevékenykedő cégek közül. Partnereink maximálisan elégedettek teljes mértékben saját fejlesztésű rendszermoduljainkkal, így meg sem fordul fejükben, hogy konkurens vállalatot hívjanak segítségül.

Küldetésünk, hogy szoftveres támogatásunkkal elősegítsük a mindennapi hatékony munkavégzést. A modern technológia adta lehetőségek kihasználásával biztosítjuk ügyfeleink számára a piacon való gyors reagálást, a professzionális problémamegoldó készséget, s mindemellett a magas szintű ügyfélkezelést. A hrMaster integrált rendszer támogatásának köszönhetően a magas fokú automatizáltsággal teheti egyszerűbbé, átláthatóbbá, könnyen kezelhetővé, valamint riportálhatóvá a vállalati folyamatokat.

A hrMaster rendszermoduljai garanciát jelentenek a sikerhez!

Szoftverei csak akkor jelenthetnek igazán hatékony segítséget a vállalat munkaügyi folyamatainak fejlesztésében, amennyiben a meglévő, jól bevált folyamatait támogatják. Ennek érdekében nemcsak „dobozos” szoftvereket kínálunk Önnek, hanem egyedi igényeket kielégítő és problémákat megoldó modulárisan felépülő rendszer kiépítését.

A magas szintű szakmai tudás elengedhetetlen a sikeres és hatékony rendszerbevezetéshez!

Kollégáink tapasztalatai széles skálájúak, így a HR-es tapasztalattal, tanácsadói múlttal, valamint magas szoftverfejlesztői kompetenciákkal rendelkező csapatunk a rendszer bevezetésétől egészen a megvalósításig leveszi a terhet válláról.

Szakembereink folyamatos tanácsadásával, illetve a legkorszerűbb megoldásokat biztosító szoftvereink támogatásával egyenes út vezeti vállalata sikeres működéséhez!

Lépjen velünk kapcsolatba és ismerje meg a hrMaster szoftvert!


Kapcsolat