E-learning rendszer

Takarítson meg időt és költséget az elektronikus képzések alkalmazásával, melyet keretrendszerünkben élvezet lesz használnia a munkavállalóknak!

Használja ki a modern, elektronikus oktatás előnyeit, tartson lépést a technológia fejlődésével! A hrMaster e-learning rendszermodul segítséget nyújt Önnek, hogy jelentős költséget takarítson meg a vállalati képzések lebonyolításakor.

E-learning rendszer
 • Költségeket szeretne megtakarítani és egyben munkavállalói ismereteit, tudását fejleszteni? Válassza a hrMaster e-learning rendszermodult, amely nemcsak költséghatékony megoldásokat biztosít Ön számára, de rugalmasan kezelhető is!
 • Spóroljon költségeket a nem interaktív képzések elektronikus tananyaggá alakításával.
 • Csak egyszer dolgozzon és felejtse el az ismétlődő oktatások szervezésével járó bosszúságokat.
 • Emelje a szervezeti tudásszintet azzal, hogy az oktatóanyagokat folyamatosan elérhetővé teszi és meghatározott időszakonként ismétlő vizsgákat ír elő – mindezt további költségek nélkül.

A hrMaster e-learning modul a legkorszerűbb lehetőséget biztosítja cége számára a tanítási-tanulási kihívásokkal kapcsolatos feladatok ellátása során.

 • Készítsen egyszerűen oktatási anyagokat videok, prezentációs anyagok, dokumentumok, animált tartalmak felhasználásával.
 • Szabaduljon meg a vizsgáztatás bonyodalmaitól! A rendszer automatikusan kiértékeli a vizsgázók eredményeit az előzetesen összeállított tesztsorok alapján. Azonnali eredmények emberi munkaidő felhasználása nélkül.
 • Tegye jól informálttá kollégáit az automatikus e-mail figyelmeztetések beállításával és szabaduljon meg a folyamatos érdeklődéstől.

Szeretne többet megtudni?
Kérjen információt rendszermoduljainkról!


Információkérés

Kísérje figyelemmel munkavállalói motivációját, eredményeit! Használja ki a hrMaster rendszermodul által kínált előnyöket, annak érdekében, hogy a munkavállalói mindig friss és naprakész tudással rendelkezzenek, hiszen ez az üzleti siker kulcsa!

 • Munkavállalói belefáradtak az élethosszig tartó tanulásba? Ne essen kétségbe, az e-learning rendszermodul olyan platformot kínál, amely segítségével még a legkevésbé motivált munkavállalója érdeklődését is felkelti!
 • Munkavállalóinak a számos feladat ellátása mellett nem jut ideje a tudásuk fejlesztésére és a naprakész ismeretek befogadására? Nem szeretne időt tölteni a képzési helyszínekre való utazgatással? A megoldás egyszerű: a hrMaster e-learning szoftver biztosítja Ön és munkavállalói számára a helytől és időtől független tanítási-tanulási folyamatot!
 • Ellenőrizni szeretné az oktatási tevékenység sikerességét a munkavállalói körében? Készítsen statikus és dinamikus riportokat egy pillanat alatt, amelyből azonnal megtekintheti a munkavállalói teszteredményeit.
 • Munkavállalói folyamatosan kérdésekkel fordulnak Önhöz az oktatással kapcsolatos időpontokkal, eredményekkel kapcsolatosan? A hrMaster e-learning rendszer leveszi válláról a terheket és nemcsak figyelmezteti a kollégákat a képzési események bekövetkezésére, de a válaszokat is biztosítja a kérdéseikre.
 • Kaotikus a képzések áttekinthetősége? Nehéz kideríteni, hogy kinek milyen képzéseket írtak elő? Tekintse át a teljes képzési struktúrát egyértelmű és vizualizált formában a rendszerben!
 • Szeretné tudni munkavállalói visszajelzéseit a képzéssekkel kapcsolatosan? A rendszermodul segítségével a munkavállalói is kinyilváníthatják véleményüket, akár értékelhetik a tananyagot minőségi szempontból is.

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés