4 érv a HR szoftver mellett minden HR szakember számára!

A humán erőforrás szakemberek munkája nagyon sokoldalú, hiszen feladatkörükbe nemcsak az új munkaerő toborzása és kiválasztása, hanem a munkavállalók képzéseinek megszervezése, elégedettségük és teljesítményük felmérése, a béren kívüli juttatások megtervezése is hozzátartozik. A tevékenységi lista természetesen itt még nem ér véget, így nem is meglepő, hogy a modern technológiák alkalmazása HR területen is egyre elterjedtebbé válik.

4 érv a HR szoftver mellett minden HR szakember számára!

Ismerje a legnyomósabb érveket a HR szoftverek alkalmazása mellett!

1. Belefáradt a folyamatos túlórákba? Szeretne munkaidejének végére minden feladatával végezni?

A hrMaster HR szoftverrel nem kell többé szabadidejét feláldoznia! A rendszerben a folyamatok magasfokú automatizáltsága biztosítja Ön számára, hogy minden feladatát kellő körültekintéssel és időben végezze el, legyen szó a beosztások megtervezéséről, a vállalati továbbképzések megszervezéséről, a toborzás-kiválasztás lebonyolításáról. Nem kell többé aggódnia az időigényes adminisztráción, hiszen egy átlátható felületen kezelheti az összes személyügyi adatot, búcsút mondva a bonyolult táblázatoknak.

2. Azonnal eredményeket szeretne látni a menedzsment? 5 perce van egy riport összedobására?

A bonyolult riportok, jelentések elkészítése többé nem fog Önnek gondot okozni! A hrMaster HR szoftver támogatásával a legösszetettebb jelentések elkészítése is gyerekjáték. Készítsen a menedzsment számára percek alatt, néhány gombnyomással kimutatásokat, amelyből azonnal kiolvashatóak a számszerű eredmények.

3. Önnél futnak össze az információszálak? Mindenki Önhöz fordul az adatokért?

A hrMaster szoftver jogosultságkezelési funkciójának segítségével többé nem kell azon aggódnia, hogy megzavarják a munkájában. A rendszerben lehetőség van arra, hogy minden munkavállaló a hatáskörének megfelelő információkat és adatokat érje el és végezze el feladatait.

4. Túl sok felelősség nyomja a vállát? Szeretné a felmerülő személyügyi adatokat a legnagyobb biztonságban kezelni?

A hrMaster HR szoftver támogatásával nem kell többé attól félnie, hogy jogosulatlan kezekbe kerülnek a személyügyi adatok és bizalmas információk. A felhőalapú rendszerben az adattitkosítási funkciónak köszönhetően a legnagyobb biztonságban kezelheti az összes felmerülő adatát!