Dolgozói elégedettség mérés

Ne okozzon többé fejfást az adatgyűjtés és elemzés, mérje fel dolgozói elégedettségét vagy akár ügyfelei és partnerei igényeit és elvárásait is szoftverünkkel támogatva!

Tudta, hogy az üzleti siker a dolgozói elégedettségén keresztül valósul meg? Rendelkezik Ön a megfelelő ismeretekkel, információkkal a dolgozói véleményével és attitűdjeivel kapcsolatban? Itt az ideje, hogy behozza a lemaradást! Ismerje meg alkalmazottai céggel kapcsolatos igényeit, elvárásait!

Dolgozói elégedettség mérés
  • Tudja miért fontos az Ön számára a munkavállalóiról széleskörű ismerettel rendelkeznie? Ne feledje, hogy ők azok, akik az Ön cége képviseletében állnak! Munkavégzésük során alakul ki ügyfelekben a cégről alkotott vélemény, az első benyomás, amely a hosszan tartó és jövedelmező üzleti kapcsolat alapjául szolgál!
  • Szeretne egy átfogó képet munkavállalói elégedettségéről? Vegye igénybe a hrMaster Survey – Kérdőívmenedzsment rendszermodul segítségét, amelyet kollégáink a legnagyobb szakértelemmel alkottak meg!
  • Többször meghátrált a kérdőívek előkészítése és elemzése során felmerülő hatalmas adminisztrációs kihívásoktól? Ne veszítse el a kérdőívek lekérdezése által nyerhető hasznos információkat! A hrMaster Kérdőívmenedzsment modul segít Önnek a kérdőív előkészítésétől kezdve az adatelemzés bonyolult folyamatának megvalósításáig.
  • Gondot jelent egy teljes körű és hatékony kérdőív összeállítása? Természetesen nem! Válogasson kedve szerint a rendszerben lévő összes kérdéstípus között!
  • Kollégái tartanak a kérdőívek kitöltése során megadott válaszok negatív következményeitől? Nem kell félniük, hiszen a lekérdezés nemcsak nevesített, de anonim módon is megvalósítható!
  • Riportokra van szüksége? Be kell számolnia a vezetőségnek? Oldja meg egy gombnyomással! Hozzon létre statikus riportokat az egyes kérdőívekhez, valamint dinamikus összehasonlító riportokat az egyes kérdőívek és időszakok között!

Szeretne többet megtudni?
Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól!


Ajánlatkérés