Dolgozói nyilvántartás

Személyügyi és munkaköri adatok egy kattintásnyi távolságra! Felejtse el az a papírhalmokat és az Excel táblák rengetegét, tároljon mindent egy helyen!

Szüksége lenne egy átlátható, rendszerezett adatbázisra, amelyben minden munkavállaló jogosultságának megfelelően érné el az információkat? Szeretné, ha a HR-es kollégái nem csak az adminisztrációval küzdenének folyamatosan? A válasz a hrMaster Adatközpont dolgozói nyilvántartás rendszermodul, amellyel korszerű adatkezelésre nyílik lehetőség.

Dolgozói nyilvántartás
  • Többször felmerült Önben a kérdés a dolgozói adatainak, személyi adatainak legoptimálisabb kezelésével kapcsolatban? Több éves tapasztalatunkkal mi egy olyan rendszert biztosítunk Önnek, amely nemcsak a dolgozók alapadatainak nyilvántartását teszi lehetővé, hanem képzettségükkel és végzettségükkel kapcsolatos információk tárolását is.
  • Szeretné átlátni a munkavállalói foglalkoztatásához kapcsolódó információk sokaságát? Felejtse el a tucatnyi Excel táblát és tároljon mindent egy helyen!
  • Gondot jelent a szabadságok bejelentése és engedélyezése? A vezetők egy gombnyomással engedélyezhetik beosztottaik szabadságigényét.
  • A bérszámfejtéssel foglalkozó munkatárs hó végén kapkodva szedi össze a szükséges információkat és az adatokat, hogy időben megvalósuljon a bérszámfejtés? Kezelje átláthatóan a munkavállalók bérét, jutalmait, bónuszait egy átlátható felületen, amiből automatikus adatátadást generál a program a bérszámfejtés felé.
  • Előfordult már, hogy hirtelen egy dolgozójával kapcsolatban adatokra volt szüksége? Nem tudta, hogy a rengeteg Excel tábla és az íróasztalán tornyosuló papírok között hol keresse? A rendszermodul lehetővé teszi Ön számára, hogy a szerződéses és bérelt dolgozók és a több cégben dolgozó alkalmazottak adatait átláthatóan nyilvántartsa.
  • Azonnal szüksége lenne egy riportra, amelyből csak kiolvashatja a tényeket? A szofisztikált riportálás megvalósítása egyszerűbb, mint gondolná!
  • Munkavállalói megfeledkeznek a fontos időpontokról? Küldjön automatikusan e-maileket az eseményekhez kapcsolódóan vagy készítsen körlevelet sablonok segítségével.
  • Gyakoriak és szinte követhetetlenek a szervezeti változások? A hrMaster szoftverrel már nem, hiszen a szervezeti ábra nemcsak naprakész minden pillanatban, de még a változásokat is megmutatja.

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés