E-learning oktatás

Az e-learning a XXI. század legmodernebb oktatási formája! Használja ki a költséghatékony és közkedvelt oktatási megoldásokat egy korszerű rendszer támogatásával!

Szeretné áttekinthetőbbé tenni a képzési rendszert? Figyelemmel szeretné kísérni munkavállalói tanulási tevékenységét és az elért eredményeket? Vegye igénybe az oktatásban jártas szakembereink és informatikusaink segítségét!

E-learning oktatás
  • Képezni kellene a kollégákat, de egyszerűen nem tudnak több napra kiszakadni a munkából? Az e-learning ilyen helyzetekben ideális megoldás, hiszen tértől és időtől függetlenül bármikor elvégezhetik a kurzusokat a résztvevők.
  • Egyszerű megoldást keres a folyamatosan változó szabályok, folyamatok oktatására, de nem talál? A hrMaster e-learning keretrendszer minden feltételt biztosít ahhoz, hogy akár pár óra alatt összerakhasson és meghirdethessen egy képzést.
  • Sok időt és energiát vesz igénybe az érdekes és egyben információkkal teli tananyagok összeállítása a munkavállalók számára? A hrMaster e-learning rendszermodul pár kattintással lehetővé teszi a már korábban elkészült anyagok behúzását, hiszen a rendszer a legtöbb potenciális formátumot támogatja.
  • Nincs lehetősége saját tananyagok kidolgozására? Vásároljon kész tartalmakat vagy készíttessen testreszabott megoldásokat és használja ezeket zavartalanul az e-learning keretrendszerben.
  • Szeretné, hogy munkavállalói mindig naprakész és friss tudással rendelkezzenek? Nincs egyszerűbb a célirányos képzések szervezésénél számukra. A képzési programok, modulok, tananyagok hierarchiáját is szabadon kialakíthatja.
  • Eszméletlenül sok idejét veszi el a riportok összeállítása? A rendszer által generálható riportok, kimutatások minden létező információt biztosítanak az Ön számára statikus és dinamikus formában is.
  • Nem tudja hogyan vonja be kollégáit a tananyagok kidolgozásába? Nem kell mindent egyedül csinálnia! A képzésekkel foglalkozó kollégák könnyedén bekapcsolhatók a szofisztikált jogosultságkezelésen keresztül.

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés