Munkaerő toborzás és kiválasztás

Hatékony toborzás és kiválasztás idő és energia megtakarítással. Válassza ki a potenciális munkavállalók közül a legtehetségesebbet, s takarítson meg közben jelentős költségeket.

Gondolt már arra, hogy hogyan tegye hatékonnyá a hosszadalmas és sok adminisztrációt igénylő toborzás-kiválasztási folyamatot? Szeretné tudni mi a megoldás, hogy költséghatékonyan és gyorsan válassza ki a legmegfelelőbb munkavállalókat? Engedje meg, hogy megszabadítsuk a nem értékteremtő feladatoktól, hogy az igazán lényeges dolgokra koncentrálhasson!

Munkaerő toborzás és kiválasztás
  • Megüresedett egy pozíció vagy minőségi cserét kell végrehajtania? Nem tudja hol kezdje a toborzás-kiválasztás időigényes folyamatát? Segítünk Önnek leginnovatívabb szoftverünk támogatásával, a hrMaster Toborzás-kiválasztás rendszermodullal és szakértelmünkkel!
  • Szeretne egy felületet a toborzás és kiválasztás során megrendezésre váró események, kampányok, valamint a jelentkezők adatainak átlátható tárolására? A rendszermodul biztosítja Ön számára, hogy a jelöltek adatait egy felületen tárolja, valamint a jelentkezőket a megfelelő eseményhez, kampányhoz rendelje!
  • Belefáradt a sok a papírmunkába? Nem tudja hol lapulnak az íróasztalán a jelentkezők dokumentumai? Ez többé már nem jelent akadályt! A hrMaster toborzó modulban mindent megtalál.
  • Szeretne minden jelentkezőnek visszaigazolást küldeni, valamint a potenciális jelölteknek a kiválasztási döntést eljuttatni? Ne aggódjon! Spóroljon időt! Állítson automatikus e-mail üzeneteket az eseményekhez!
  • Be kell számolni a menedzsmentnek a kampány során felmerülő költségekről? Nem kell többet órákig számolgatnia! Tervezze meg a költségeket hatékonyan és kísérje figyelemmel a rendszermodulban.
  • A döntéshozóknak azonnal szükségük van a munkavállalók értékeléseire? Túl sok időt és energiát vesz igénybe ezek elkészítése? Ne féljen mindez már a múlté! A szoftver segítségével egyszerűen megvalósíthatja a riportok elkészítését.

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés