Munkaidő beosztás

Beosztástervezés professzionális szinten! Koordinálja a mindennapi hatékony munkavégzést a beosztások jogszabályoknak megfelelő megtervezésével!

Belefáradt abba, hogy a munkavállalói számára a beosztások megtervezése hosszú időt és energiát vesz igénybe? Szeretné, hogy könnyen és egyszerűen megvalósuljon a beosztástervezés, amely jelentős mértékben befolyásolja a mindennapi hatékony munkavégzés megvalósulását? Felkészült munkaügyi és informatikai szakembereink leveszik válláról a terheket!

Munkaidő beosztás
  • Az Ön cégénél megnehezíti a beosztások megtervezését, hogy munkaidő keret szerint történik a munkavégzés? A hrMaster Beosztástervező rendszermodul segítségével könnyen nyomon követheti a munkaidő keret felhasználását, betartását.
  • Kihívás, hogy a rendelkezésre álló munkaerőt a legoptimálisabban ossza be? Tervezze meg a beosztásokat az előre elkészített beosztástervek segítségével, vagy tervezzen automatikusan és így a túlórák minimálisra csökkenthetők.
  • Sokszor hibáznak a beosztásokat tervező kollégák? A szoftverrel nincs esélyük a hibázásra, mert az automatikusan ellenőriz!
  • Költségeket csökkentene, de nem tudja, hogyan kezdje? A válasz egyszerű! A megfelelő beosztástervek elkészítésével egyszerűen nyomon követheti a túlórák alakulását, és ezek visszaszorításával jelentős összegek takaríthatóak meg.
  • Folyamatosan változnak a jogszabályok és rengeteg időt áldoznak ezek követésére? A szoftverben mindezt megtesszük mi Ön helyett! Nyugodtan érezze magát biztonságban!
  • A beosztásokat nem csak megtervezni nehéz, de követni is. Alig deríthető ki, hogy mi a valóság? Könnyen generálhat tény-terv, sőt terhelési riportokat is a rendszerből.
  • Nehézkes és idejétmúlt módszer a beosztások kifüggesztése. Miért nem ad hozzáférést minden kollégájának a rendszerhez, hadd kövessék szabadon saját beosztásaikat?

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés