Riport készítése

Tegye hatékonnyá a döntés előkészítést széleskörű információt és átlátható adatokat tartalmazó jelentések és riportok segítségével! Ráadásul mindezt percek alatt.

Szeretne mindig naprakész és friss információkkal rendelkezni cége minden dolgozójával kapcsolatban? Szeretné, hogy kollégái pontos munkavégzésükkel, beszámolóikkal támogassák a hatékony és sikeres vállalati folyamatok megvalósulását? A hrMaster Riport modul támogatja Önt a riportok elkészítése során!

Riport készítése
  • Elege van az íróasztalán tornyosuló dokumentumokból? Szeretné végre tisztán látni a számokat? A hrMaster Riport rendszermodul segítségével ezt gyorsan és hibamentesen megvalósíthatja.
  • Sokszor hibáznak alkalmazottjai a riportok elkészítése során? A szoftver támogatásával nem kell a hibázástól tartani, hiszen a tárolt adatok alapján saját riportokat alakíthat ki! Majd ezeket tetszés szerint mappákba rendezheti, sőt gyakran használt riportjait elmentheti.
  • Órákig tart egy-egy riport precíz és pontos összeállítása? A vezetőség percek alatt szeretne átlátható kimutatásokat? A hrMaster Riport rendszermodul segítségével komolyabb informatikai tudás nélkül is összeállíthatóak a legbonyolultabb riportok is.
  • Unja a hagyományos riportokat, melyben a számok sokaságától nem látja a lényeget? Készítse el a legkülönfélébb diagramokat, válasszon a különböző diagramtípusok közül!
  • Hosszú időt vesz igénybe a feladata elvégzéséhez szükséges riportok megkeresése? A rendszer biztosítja Ön számára az egyes riportok mini profillapjának megjelenítését, amelyet bővíthet a riportok megnevezése melletti rövid leírással is.
  • Kollégái folyamatosan Önhöz fordulnak információiért, amellyel megszakítják a pontos és hatékony munkavégzést? Nem tud koncentrálni? Adjon munkavállalói számára jogosultságokat, így az információk biztos kézben lesznek!

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés