Vállalati képzésszervezés

A hatékony képzésmenedzsment megvalósítása gyerekjáték! Többé nem kell aggódnia a képzési igények felmérése, a képzések előkészítése és megszervezése miatt.

Szeretné, hogy cégénél hatékonyan valósuljon meg a munkavállalók képzése, illetve továbbképzése? Szeretne eleget tenni a képzésekkel kapcsolatos jogszabályi adminisztrációs kötelezettségének? Szeretné megkönnyíteni a HR munkatárs képzésekkel kapcsolatos feladatainak ellátását? Kérdéseire mi több éves szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal válaszolunk!

Vállalati képzésszervezés
  • Komoly kihívást jelent a munkavállalók képzési igényeinek összegyűjtése, illetve a megfelelő képzések kiválasztása, megszervezése? A hrMaster TMS – Képzésmenedzsment rendszermodul segítségével mindezt megteheti idő és energia megtakarítással!
  • Szeretné felmérni a cégen belüli képzési igényeket, de ez szinte lehetetlenül összetett feladat? Most megteheti mindezt plusz energiabefektetés nélkül, hiszen a hrMaster Képzésmenedzsment szoftver nem csak a vezetői oldalról érkező igényeket segít összegyűjteni, de még a dolgozók is jelezhetik hol szeretnének fejlődni.
  • Túl sok költség merül fel a vállalati továbbképzésekkel kapcsolatban? Szeretne egy költséghatékony megoldást találni? Spórolja meg a képzési költséget okosan! Társítson a különböző képzésekhez, képzési tervekhez költségtípusokat és kísérje figyelemmel a költségek alakulását.
  • A rengeteg feladat ellátása során a képzések adminisztrációjára nem jut elég idő? Szeretné egy rendszerben kezelni az összes adatot? Tárolja egy helyen a tréningekkel kapcsolatos összes információt, az alapadatoktól kezdve, a résztvevők adatain át a költségekig!
  • Nem talál egy szabadnapot a munkavállalók továbbképzéseinek kivitelezésére? Rögzítse be a kívánt tréning időszakot, s javasolja a munkavállalók számára a részvételt.
  • A tréninggel foglalkozó cégek széles palettája közül nehéz kiválasztani a megfelelőt? Döntsön gyorsan és okosan, hiszen a korábban igénybevett tréningcégek alapadatit statisztikákkal együtt figyelemmel kísérheti a modulban.
  • Rengeteg képzést kell megszerveznie és menedzselnie? Rengeteg konfliktus adódik a kommunikációból, mert a számos kolléga közül mindig vannak olyanok, akik nem tudják hol és mikor kell megjelenniük? A hrMaster szoftverbe épített automatikus e-mail rendszer mindenkit mindenről időben értesít, így leveszi válláról a tájékoztatás terheit.

Megmutathatjuk Önnek a hrMaster rendszert működés közben?


Információkérés