A HR Tech Outlook magazin 2018 után 2019-ben is Európa 10 legjobb HR informatikai szolgáltatója közé választotta az Evolution Consulting Kft.-t. 

Az Evolution Consulting Kft. humán erőforrás menedzsment szoftvere, a hrMaster komplex és innovatív megoldást kínál ügyfelei számára a kisebb látszámmal működő cégektől a több száz fős munkavállalót foglalkoztató cégekig. 
A szoftver minden HR tevékenységet támogat, teljes mértékben papírmentesen. Alkalmazásával elkerülhető, hogy a cégek több különböző alkalmazást használjanak. Minden dolgozói adat egy helyen tárolható, nyomon követhető, és riportolható, így a HR osztály munkatársai minőségi időt takarítanak meg, melyet így más, szintén elengedhetetlenül fontos feladatokra fordíthatnak.

A hrMaster szoftver előnye, hogy teljes máértákben személyre szabható, az ügyfelek igényeihez és elvárásaihoz igazítható. 
Az Evolution Consulting Kft. a hrMaster szoftverrel támogatja a cégek hatékony működését, és folyamatosan fejleszti a rendszert a visszajelzések beépítésével, valamint a piac változásaihoz való alkalmazkodással. 

A hrMaster elérhető funkcióinak köre folyamatosan bővül, az Evolution Consulting Kft. a 2020-as évben is HR szféra igényeire hatékonyan reagálva fogja fejleszteni és bővíteni a szoftvert.

Ha további információt szeretne kapni az Evolution Consulting Kft.-ről, vagy a hrMaster szoftverről, látogasson el honlapunkra, vagy lépjen velünk kapcsolatba!

INFORMÁCIÓ/ CONTACT US!