DOLGOZÓI KOMMUNIKÁCIÓS MODUL

Hatékonyan szeretnénk kommunikálni a kollégáinkkal? Problémát jelent az üzenetek eljuttatása? Szeretnénk végre valami újat és a mai kornak megfelelő platformot a faliújság helyett? Szükség van egy csatornára, ahol izgalmas keretek között képet, szöveget, videót is megoszthatunk a unkavállalókkal? Irigyeljük a Facebook népszerűségét és valami hasonlót keresünk a vállalati kommunikációra is?

A hrMaster Dolgozói kommunikációs modul lehetővé teszi az interaktív kommunikációt a munkáltató és a munkavállalók között, illetve a kollégák szintjén egymás közt egy közösségi médiaplatformhoz hasonló belső hírfolyam formájában. A jogosultsági hozzáféréseket a háttérben paraméterezve kiválasztható a használat módja: a megoldás alkalmazható egyirányú információközlésre (egyfajta elektronikus faliújságként) a cégvezetés irányából, de kétirányú kommunikációra is alkalmas, ha a munkavállalók is jogot kapnak a posztolásra, hozzászólások írására.

A felület a rendszer kezdőlapján érhető el, azaz belépéskor rögtön ezzel találkozik a felhasználó. A hírfolyamban a közösségi média felületeken megszokott módon működik minden, így a használat természetes lesz mindenki számára. Időrendben a legfrissebbtől visszafelé haladva jelennek meg a posztok, így a dolgozók mindig a legfrissebb bejegyzéseket látják először, de a bejegyzések kereshetők is tartalom alapján. Nemcsak szöveges, hanem vizuális tartalom is megjeleníthető a bejegyzésekben képek és/vagy videók hozzáadásával. Az intranet remek kiegészítője vagy helyettesítője.

Számos izgalmas lehetőség tárul fel a kommunikációs modul bevezetésével:

  • Posztolás a különböző tartalmak megosztására
  • Csoportok kialakítása és csoporton belüli információcsere
  • E-mail értesítés minden újdonságról
  • Események létrehozása, melyekre jelentkezni lehet.
  • Minden művelet külön jogosultsággal szabályozható (engedélyezhető/tiltható)

 

MEGNÉZNÉ A SZOFTVERMODULT MŰKÖDÉS KÖZBEN?

INFORMÁCIÓ/ CONTACT US!