Evolution Consulting Kft.

Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult, azzal a céllal, hogy a humán erőforrás szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra. Ügyfeleinknek garanciát jelentünk, hiszen elvárásaikra minden esetben egyéni igényekre szabott megoldásokat kínálunk. Kollégáink innovatív gondolkodásmódja és az alkalmazott megoldások újszerűsége által kiemelkedünk a hasonló területen tevékenykedő cégek közül. Partnereink maximálisan elégedettek teljes mértékben saját fejlesztésű rendszermoduljainkkal, így meg sem fordul fejükben, hogy konkurens vállalatot hívjanak segítségül.

Miben hiszünk? 

Küldetésünknek tartjuk, hogy szoftveres támogatásunkkal elősegítsük a mindennapi hatékony munkavégzést. A modern technológia által kínált lehetőségek kihasználásával biztosítjuk ügyfeleink számára a piacon való gyors reagálást, a professzionális problémamegoldó készséget, és  a magas szintű ügyfélkezelést. A hrMaster integrált rendszer támogatásának köszönhetően magas fokú automatizáltsággal teheti egyszerűbbé, átláthatóbbá, könnyen kezelhetővé és riportálhatóvá a vállalati folyamatokat.

A hrMaster rendszermoduljai garanciát jelentenek a sikerhez!

Szoftverei csak akkor jelenthetnek igazán hatékony segítséget a vállalat munkaügyi folyamatainak fejlesztésében, ha a meglévő, jól bevált folyamatait támogatják. Ennek érdekében nemcsak „dobozos” szoftvereket kínálunk Önnek, hanem egy egyedi igényeket kielégítő és  modulárisan felépülő rendszer kiépítését.

A magas szintű szakmai tudás elengedhetetlen a sikeres rendszerbevezetéshez!

Kollégáink hatalmas tapasztalattal rendelkezek, így  HR-es háttérrel, tanácsadói múlttal, valamint magas szoftverfejlesztői kompetenciákkal rendelkező csapatunk a rendszer bevezetésétől egészen a megvalósításig leveszi a terhet a válláról. Szakembereink folyamatos tanácsadásával, illetve a legkorszerűbb megoldásokat biztosító szoftvereink támogatásával egyenes út vezeti vállalata sikeres működéséhez!

Rólunk mondták

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha felkeltettük Ön és cége érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

INFORMÁCIÓ/ CONTACT US!