TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS

Használja ki a jól bevált teljesítményértékelési módszertanokat és szabaduljon meg az értékeléssel járó adminisztrációs terhektől egy megdöbbentően áttekinthető szoftverrel!

Előzze meg versenytársait és váljon iparága legeredményesebb szereplőjévé! Az Ön cégének egyik legértékesebb tőkéje a humán erőforrás; folyamatos fejlesztése, illetve a teljesítmény áttekintése elengedhetetlen a magas szintű működéshez. A hrMaster hatékonyan segít a teljesítményértékelési feladatok megkönnyítésével.

  • A kollégák motivációjának fenntartásához és folyamatos fejlesztéséhez elengedhetetlen a részletes visszajelzés. A hrMaster segítségével bármikor könnyedén adhat visszajelzést minden munkavállalójának, az aktuális munkaköri elvárásoknak megfelelően.
  • Derítse ki egyszerűen, hogy melyik kollégák a legértékesebbek, kik teljesítenek a legjobban!
  • Tűzzön ki célokat kollégáinak, és ezek teljesítésén keresztül tegye hatékonyabbá az egész vállalatot!
  • Hangolja össze a csapat és az egyén eredményességét az egyéni és csoportos célok kitűzésével!
  • Készítsen megalapozott fejlesztési terveket a munkaköralapú kompetenciaértékelés által feltárt hiányosságok alapján!
  • Kapjon visszajelzést a munkavállalóktól a 180, 270, 360 fokos felméréseken keresztül és fejlessze szervezeti folyamatait, hogy cége még eredményesebbé váljon!

Tegye átláthatóbbá az eredményeket! Készítsen egy gombnyomással világos riportokat a teljesítményről a menedzsment részére! Érjen el még nagyobb nyereséget munkatársai értékelésével és motiválásával! Fókuszáljon akár személyre szabottan egy-egy kollégára az egyedi visszajelzések segítségével!

 

 MEGMUTATHATJUK A SZOFTVERT MŰKÖDÉS KÖZBEN?

INFORMÁCIÓ/ CONTACT US!